MU: a nagy ajánlat - 60 millió, Fellaini és Chicharito Vidalért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.11. 11:01
null
Arturo Vidal olasz sajtóhírek szerint ismét közel került a Manchester Unitedhoz (Fotó: Reuters)
Az olasz Rai Sport szerint a Manchester United újabb ajánlatot fontolgat Arturo Vidalért, és most már biztosra megy: a chilei középpályásért 60 millió eurót plusz két labdarúgót, Marouane Fellainit és Javier Hernándezt kínálná a Juventusnak.

A torinói klub korábban jelezte, hogy 50 millió euró alatti ajánlattal ne is keressék Vidal kapcsán, és Louis van Gaal az olasz tévétársaság információi szerint felgyorsítaná az eseményeket a nehezen visszautasítható ajánlattal.

A Manchester United holland menedzsere annak ellenére sem tett le Vidal megszerzéséről, hogy Olaszországban azt írták, biztosan nem költözik a játékos az Old Traffordra.

Sőt, Vidal a minap egy autogramosztó eseményen aláírt egy Manchester United-mezt, és ezt sokan már jelzésértékűnek tartják.

Fernando Felicevich, Vidal ügynöke vasárnap Londonba utazott, ahol a hivatalos verzió szerint Alexis Sánchez első tétmérkőzését nézte meg az Arsenalban az angol Szuperkupáért, de a Rai azt is tudni véli, hogy az ügynök hétfőn Manchesterbe utazott, ahol Van Gaallal Vidal szerződtetésének részleteiről tárgyalna. A Vidallal való megegyezés az ügy könnyebbik része, a chilei évi 12 millió eurót kereshet Angliában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik