MU: „A Bayern, a Barca, a Real 15 ponttal megnyerné a PL-t”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.20. 19:12
Súlyos kritikával illette az európai kupaporondtól elbúcsúzó angol csapatokat Paul Scholes, a Manchester United legendás játékosa. A korábbi kiváló középpályás úgy véli, a Bayern München, a Barcelona vagy a Real Madrid utcahosszal nyerné meg a Premier League-et – de a PSG és a Juventus is jó esélyekkel szállna harcba a bajnoki címért.



Mint arról beszámoltunk, a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában sem maradt állva angol csapat a nyolcaddöntőt követően, amire ezt megelőzően az 1992–1993-as szezonban volt példa. A Manchester United volt játékosának meg is van a véleménye a szigetországi együttesek gyengélkedéséről.

„Látva a mögöttünk hagyott két hét BL-meccseit, kijelenthetem, hogy az angol csapatok edzői és játékosai is másodvonalbeli teljesítményt nyújtottak. Ha a Barcelona, a Real Madrid vagy a Bayern München a Premier League-ben indulna, tizenöt pont előnnyel nyerné meg a bajnokságot. A két spanyol gigász, illetve a bajorok keretét egyszerűen jobb futballisták alkotják, de még a Paris Saint-Germain és a Juventus is jobban fest jelenlegi állapotában, mint a PL éllovasai” – írta Scholes a The Independent hasábjain vezetett blogjában.

A legrangosabb európai kupasorozat negyeddöntőjében három spanyol, két francia, egy olasz, egy német és egy portugál csapat érdekelt.

A pénteki sorsolás eredményéről itt tájékozódhat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik