MU: a 66 milliós Di María tényleg kirúgta a labdát a stadionból

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.24. 11:01
A Manchester United pénteken 0–0-s döntetlent játszott az angol negyedosztályú Cambridge United otthonában az FA-kupa negyedik fordulójában, így megismételt mérkőzésre kényszerül. A második, idegenbeli meccs hatalmas bevételt jelent az anyagi gondokkal küzdő Cambridge-nek, amelyet a brit rekordigazolás, Ángel Di María azért megfosztott egy 90 fontos labdától.

Az argentin támadó a találkozó első félidejében 22-23 méterről, viszonylag tiszta helyzetből, az erősebbik lábával lőhetett kapura, de elméretezte a tűzerőt, és kirúgta a labdát az Abbey Stadionból – talán még most is üldözi néhány örömittas kóbor kutya valahol…

Persze nem csak az Abbeyhez hasonló, alig több, mint 8 ezer fő befogadására képes, alacsony építésű stadionokból lehet kirúgni a lasztit. Az elmondása szerint pályafutása során 210 gólt szerző Nelinho néhány évvel az olaszok elleni világbajnoki találata után megnyert egy fogadást, ugyanis a tévékamerák előtt kirúgta a labdát az egyik legnagyobb és legmagasabb brazil stadionnak számító Mineiraóból (00:47-től).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik