Moyes szerint nincs szüksége sztárigazolásokra az MU-nak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.05. 10:37
null
Moyes csalódott, de fogadkozik, hogy hamarosan megváltozik a játékuk (Fotó: Action Images, archív)
Bár korábbi hírek szerint a Manchester United menedzsere, David Moyes 80 millió fontért igazolhat majd játékosokat januárban, a szakember szerint nincs szükség új labdarúgókra ahhoz, hogy jól szerepeljenek a szezonban.

Az angol Manchester United az elmúlt két hét folyamán a bajnokságban kikapott 4–1-re a Manchester City vendégeként, majd otthon 2–1-re a West Bromwichtól (a két meccs között legyőzte a Liverpoolt), a Bajnokok Ligájában pedig a hét közben csak ikszelt az ukrán Sahtar otthonában. David Moyes menedzsert ezt követően a mai, Sunderland elleni találkozót megelőző sajtótájékoztatón „természetesen” már arról faggatták, hogyan lehet megmenteni az idényt, szükség van-e új igazolásokra.

„Nem akarom, hogy a szurkolóink nagy várakozással tekintsenek a januári időszak elé, hogy ki ír majd alá és ki nem. Az igazi topcsapatok számára ugyanis nem az a legideálisabb időszak az erősítésre. Ha bajban vagy, a liga alján van a csapat, akkor kétségbeesésedben találhatsz valakit, de úgy gondolom, a Manchester Unitedet a tabella elején kell majd keresni" – nyilatkozta a bajnoki táblázaton jelenleg 12. helyen álló együttes szakvezetője a téli átigazolási szezon kapcsán.

„Igazán nagyszerű futballistáink vannak, ám kétségtelenül azon kell igyekeznünk az elkövetkezendő időben, hogy az eddigieknél jobban végezzük a munkánkat. A Manchester Unitednek előre kell lépnie, és ez ezzel a kerettel elérhető, megvannak hozzá a megfelelő játékosaink" – tette hozzá Moyes, aki kitért az elmúlt hetek kudarcaira is.

„Ez egy jó klub, remek labdarúgókkal, akik tudják, mik az elvárások. A céljainkért közösen kell dolgoznunk. A West Brom ellen csalódást keltett az eredmény, a Manchester City ellen a játékunk, de mindent meg fogunk tenni, hogy ezen javítsunk. Hosszú út áll előttünk a bajnokságban, nagy változásokat fogunk még produkálni és újra ott leszünk a tabella tetején, amilyen gyorsan csak lehet" – fogadkozott a szakember.

Az MU-hívek számára jó hír, hogy a hétközi BL-meccset sérülés miatt kihagyó Rooney a mai, Sunderland elleni idegenbeli bajnokin már szerepelhet, ellenben Robin van Persie játéka lábujjsérülés miatt kérdéses.

PREMIER LEAGUE, 7. FORDULÓ – SZOMBATI PROGRAM
13.45 Manchester City–Everton (tv: Digi Sport1)
16.00 Liverpool–Crystal Palace (tv: Digi Sport1)
16.00 Cardiff–Newcastle
16.00 Fulham–Stoke
16.00 Hull–Aston Villa
18.30 Sunderland–Manchester United (tv: Digi Sport2)
A teljes programot és a tabellát itt találja meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik