PL: most tényleg utálják Mourinhót – kitette a kedvencet a keretből

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.11. 20:38
null
Eva Carneiro ekkor tudta meg, hogy rossz fát tett a tűzre
A Swansea elleni hétvégi mérkőzés után José Mourinho kritizálta, a jövőben nem is ülhet le a kispadra Eva Carneiro, a Chelsea népszerű csapatorvosa. A portugál menedzser kérésének köszönhetően a meccseken már nem a csinos hölgy gyógyítja majd a csapat játékosait – a klub orvosi stábjában azért még maradhat.

Többek közt a The Telegraph és a Daily Mail is arról ír, hogy Eva Carneiro kegyvesztett lett José Mourinhónál. A Chelsea menedzsere azután kritizálta az orvosi stábot, miután Eden Hazard ápolására siettek a Swansea elleni bajnokin.

A Chelsea ugyanis ekkor már Thibaut Courtois kiállítása miatt 10 emberrel játszott. A szabály szerint pedig, ha a pályán ápolják a mezőnyjátékost, akkor annak ezután le kell jönnie a pályáról, majd játékvezetői engedéllyel mehet csak vissza. Ebben az időben pedig mindössze nyolc mezőnyjátékossal szerepelt a Chelsea.

„Nem vagyok boldog az orvosi stábom miatt. Ha szertáros, ha titkárnő vagy éppen az orvos vagy a kispadon, értened kell a játékot. Az orvosi stábom nagyon naiv volt, és nyolc emberrel hagyott engem a szabadrúgás utáni kontránál” – fakadt ki a mérkőzés után Mourinho, aki szerint Hazard-nak nem volt komoly baja, csak elfáradt, az ütközés után pedig pihennie kellett.

Az alábbi videón látszik, hogy reagált Mourinho orvosi stábja „futballszakmaiatlan” döntésére. (2:24-től)

Természetesen az internet népe egyből Carneiro mögé állt, rengeteg támogató üzenetet kapott: „Szeretném megköszönni a közvélemény támogatását. Nagyon sokat jelent ez nekem” – írta a csinos orvos a Twitter-oldalán.

A klubhoz 2009-ben csatlakozó Carneirót Andre Villas-Boas 2011-ben hívta az első csapathoz, azóta Roberto Di Matteóval, Rafa Benítezzel és Mourinhóval is együtt dolgozott. A jövőben azonban legnagyobb bánatunkra már nem láthatjuk a pálya közelében...


(Fotó: Action Images)
(Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik