Maruan Samah az Arsenalé - hivatalos

Vágólapra másolva!
2010.05.21. 19:07
null
Samah az Arsenalban folytatja (Fotó: arsenal.com)
Címkék
Az Arsenal hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta a Bordeaux marokkói válogatott csatárát, Maruan Samahot. A 26 éves játékos hosszú távra szóló szerződését kötött az „ágyúsokkal".

Már hónapokkal ezelőtt lehetett hallani arról, hogy az Arsenal élénken érdeklődik a Bordeaux csatára, Maruan Samah iránt. Februárban megírtuk, hogy a klub és a játékos aláírta az előszerződést, de egészen mostanáig kellett várni arra, hogy az átigazolás hivatalos legyen.

A londoni klub ma hivatalos honlapján jelentette be, hogy megszerezte Samah játékjogát – ráadásul ingyen, ugyanis a 26 éves labdarúgó szerződése a szezon végén lejárt előző klubjánál, a Bordeaux-nál. Az „ágyúsok" nem hozták nyilvánosságra a szerződés időtartamát, mindössze annyit lehet tudni, hogy „hosszú távú" kontraktusról van szó.

Arsene Wenger, az Arsenal francia menedzsere elégedetten konstatálta az átigazolást: „Samah olyan játékos, akinek játéka régóta lenyűgözött minket. Tudom, hogy személyében egy nagyszerű játékossal bővült a keretünk."

„Egy álmom vált valóra azzal, hogy ideigazoltam. Mindig is az volt a célom, hogy a Premier League-ben szerepeljek, és a szívemre hallgattam, amikor elfogadtam az Arsenal ajánlatát. Gyerekkorom óta szurkolok a klubnak" – nyilatkozta Samah, aki a 29-es mezt viseli majd új csapatában.

A Franciaországban született támadó gyerekkora óta szerepelt a Bordeaux-nál, 227 bajnoki találkozón 55 alkalommal volt eredményes. A marokkói válogatott mezét 53 alkalommal húzhatta magára, és 27 gólt rúgott ezeken a találkozókon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik