HIRDETÉS
HIRDETÉS
Nemzetisport.hu 2010.02.18 12:01 Frissítve: 2011.12.10 02:44

Manchester United: Vidics cáfolja, hogy távozni akarna a klubtól

A Manchester United szerb védője, Nemanja Vidics egy belgrádi lapnak nyilatkozva cáfolta azokat a pletykákat, melyek szerint elhagyná az angol bajnok labdarúgócsapatot.

HIRDETÉS

Vidics a vádlisérülése miatt idén még nem lépett pályára a „vörös ördögök" mezében, de az angol sajtó szerint az állt a mellőzése hátterében, hogy összeveszett Sir Alex Fergusonnal, a United menedzserével.

„Sohasem volt semmiféle konfliktusom Fergusonnal, és egyáltalán nem igazak azok a találgatások, hogy távozni akarok a klubtól" – idézi Vidicset a Vecsernje Novoszti című napilap.

„Kétezer-tizenkettő nyaráig szól a szerződésem, és az utolsó napjáig szeretném kitölteni. A United tett azzá a játékossá, aki ma vagyok, és azoknak a pletykáknak, hogy a Real Madridba vagy a Milanba vágynék, semmilyen alapjuk nincsen" – jelentette ki a szerb válogatott védő, aki nagyon szeretne már újra pályára lépni.

„Nagyon várom, hogy ismét játszhassak, megint erősnek és fittnek érzem magam, annak ellenére, hogy sok időt hagytam ki. Úgy gondolom, hamarosan visszatérek, és remélem, gyorsan visszanyerem a legjobb formámat" – mondta Vidics, aki úgy érzi, társai nagyszerű eredményt értek el kedd este a Milan vendégeként, így minden esélyük megvan arra, hogy továbbjussanak a BL negyeddöntőjébe.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.14 22:50:47

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Klopp csapata 2–1-re nyert a későn ébredő Spurs ellen a Wembleyben.

2018.09.14 16:29:02

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Két nappal a vb-döntő előtt Pogbával chatelt, rengeteg ügyfele van a Premier League-ből.

2018.08.28 12:06:22

Angol labdarúgás MAROSI GERGELY

Ha ebben az idényben sem szerez nagy trófeát, az valószínűleg az állásába kerül, és edzői reputációja is megsínyli.

HIRDETÉS
HIRDETÉS