Man. United: Van Persie-vel címeket nyerhetünk - Welbeck

Vágólapra másolva!
2012.08.17. 08:43
Danny Welbeck, a Premier League-ben szereplő Manchester United labdarúgócsapatának támadója úgy véli, Robin van Persie érkezésével 1999 óta a legerősebb támadóalakzattal rendelkezhetnek a „vörös ördögök”.
„Robin nagyszerű képességekkel bíró, világklasszis csatár. Gólokat tud lőni, és a gólok előkészítésében is jeleskedik. Az a típusú játékos, akikkel címeket nyerhetsz. Remélhetőleg aláír hozzánk” – vélekedett Welbeck.

„Mindig jó, ha versenyhelyzet van a kezdőcsapatba kerülésért. A Unitednél nincs pihenő, minden mérkőzésen nyerni akarunk” – folytatta a támadó.

A 21 éves labdarúgó csapata támadósorát az 1999-ben Bajnokok Ligáját nyert Dwight Yorke, Andy Cole, Ole Gunnar Solskjaer, Teddy Sheringham négyeshez hasonlította: „Ez volt az első támadósor, amiről hallottam. Hatalmas MU-rajongó voltam. Végignéztem az egész szezont, majd a BL-döntőt, fantasztikus csatárok voltak.”

Az angol válogatott játékos szerint Sir Alex Ferguson menedzsernek kellemes gondokat jelenthet, hogy nagyszerű támadók közül válogathat a kezdőcsapat összeállításakor.

Mint ismert, Welbeck mellett Wayne Rooney, Javier Hernández, Dimitar Berbatov, Federico Macheda és a 24 millió fontért vásárolt Robin van Persie alkothatja a manchesteriek támadószekcióját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik