Manchester United: Torino az otthonom – Paul Pogba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.01. 17:53
null
Paul Pogba a Juventus elleni Bajnokok Ligája-összecsapáson (Fotó:AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester United középpályása, Paul Pogba az RMC Sportsnak adott interjúban elmondta, hogy Torino mindig is az otthona marad, és tartja a kapcsolatot korábbi, juventusos csapattársaival.

Torino az otthonom, ahol megszereztem profi pályafutásom első gólját” – nyilatkozta Paul Pogba az interjú során, majd elmondta, hogy megtiszteltetés volt a Juventusban pályára lépni, ahol négyszer is olasz bajnok lett, és még mindig tartja a kapcsolatot a korábbi csapattársaival.

Juan Cuadrado, Paolo Dybala, Leonardo Bonucci... egy család vagyunk, szóval tartjuk a kapcsolatot – a Manchester United és a Juventus ráadásul egy kvartettben szerepel a Bajnokok Ligájában, így Pogba a pályán nézhetett farkasszemet velük (a két csapat első meccsén az olasz bajnok 1–0-ra győzött Angliában). – Beszéltünk is róla a nyáron, hogy milyen lenne, ha egy csoportba kerülnénk a BL-ben, őrületes.”

Pogba az interjúban arra is kitért, hogy milyen sokat tanult a „zebráknál” az idősebb futballistáktól.

Olyan játékosok mellett, mint Andrea Pirlo, Gigi Buffon, vagy Giorgio Chiellini, csak tanulni tudsz. Minden edzésen megpróbálod figyelni őket. Egy érett labdarúgó is rengeteget leshet el ezektől az emberektől.”

Paul Pogba 2012-ben ingyen igazolt a Manchester Unitedtől a Juventushoz, ahol négy évet töltött el, és 178 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 34 gólt és 43 gólpasszt jegyzett. A francia középpályást 2016-ban 105 millió euróért szerezte vissza az MU a torinóiaktól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik