Man. City: nem bír magával, „drogos” videóban tűnt fel a sztár

Vágólapra másolva!
2016.08.07. 14:29
Az elmúlt napokban egyre több pletyka lát napvilágot, melyek szerint meg vannak számlálva Samir Nasri napjai a Manchester Citynél. A francia játékos most könnyen lehet, hogy kihúzta a gyufát Pep Guardiolánál.

Nasri 2011-ben szerződött az Arsenalból a Manchester Cityhez, ám nem találta meg számításait, nem tudta magát beverekedni a kezdőcsapatba, sérülései és érdekes megnyilvánulásai miatt ráadásul nem is örvend túl nagy népszerűségnek – egy felmérés szerint például még a franciák körében is az egyik legellenszenvesebb futballista. a franciák körében is az egyik legellenszenvesebb futballista.

Brit lapok úgy tudják, Pep Guardiola érkezésével tulajdonképpen eldőlt, és Nasri napjai meg vannak számlálva a Manchester Citynél, a katalán szakember terveiben ugyanis nem szerepel a fenegyerek.

A 41-szeres francia válogatott középpályás valószínűleg azzal sem szerez jó pontot Guardiolánál, hogy barátja, Ahmed Yahiaoui közösségi oldalára felkerült egy videoklip, amiben Nasri is szerepel – meg egy jó nagy adag marihuána.

#memo #vegas #LA #myteambetterthanyours #turfu #stonerlife #thuger @samnasri8 @thev1ctor

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik