Man. City: két csatár távozik, a Real korábbi támadója jön?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.29. 15:57
Spanyol sajtóértesülések szerint a Manchester City labdarúgócsapata nagy változásokat tervez a 2015–2016-os idényre a támadófrontot illetően: a manchesteri kékek két csatárukat is elengednék, a Juventus spanyolját, Álvaro Moratát pedig megszereznék.

A Sztevan Jovetics, Wilfred Bony, Sergio Agüero, Edin Dzeko négyesből ketten búcsút intenek a nyáron Manchesternek az As értesülései szerint.

A spanyolok állítják, Jovetics és Dzeko a következő átigazolási időszakban biztosan elhagyja a Cityt, mivel a vezetőség szeretné felfrissíteni a támadószekciót.

A Premier League 2014–2015-ös idényében együtt összesen kilenc gólig jutó Jovetics és Dzeko helyére a hírek szerint csupán egy játékos érkezne a nyáron: a Real Madridban nevelkedő, jelenleg a Juventust erősítő Álvaro Morata.

A 2014–2015-ös idényben 33 mérkőzésen lépett pályára a Juventus mezében a spanyol, aki ezalatt 11 gólt szerzett és öt asszisztot jegyzett. Morata piaci értékét jelenleg 18 millió euróra becsüli a transfermarkt.de.

Érdekesség, hogy korábban Jovetics és Dzeko kapcsán is lehetett hallani a Juventus érdeklődéséről, így könnyen lehet, hogy egy csere jön létre a klubok között a transzfer keretein belül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik