Man. City: Balotelli kibékült Mancinivel, játszhat a United ellen

Vágólapra másolva!
2012.04.13. 10:34
Címkék
Mario Balotelli, a Manchester City csatára bocsánatot kért Roberto Mancinitől, a klub szintén olasz menedzserétől, aki megbocsátott neki, és eltiltása lejárta után nevezni fogja a Manchester United elleni április 30-ai bajnokira. Erről Balotelli menedzsere számolt be a Sky Italia tévécsatornán.

Balotellire azután haragudott meg Mancini, hogy az Arsenal ellen kiállították, s a szakvezető azt mondta, ebben a szezonban már nem játszatja a piros lapja miatt hárommeccses eltiltást kapó csatárt.

„Manchesterben vagyok, de nem azért, hogy Mario átigazolását intézzem. Leültem vele és Mancini mesterrel is, tisztáztuk a félreértéseket. Mario belátta, hogy butaságokat követett el, és meg is bánta azokat. A szakvezető megbocsátott, ismét jóban vannak, és együtt küzdenek a City sikereiért" – mondta Mino Raiola, a támadó ügynöke.

Közben a Manchester United pályaedzője, Rene Meulensteen arról beszélt, miért nem akarja a klub megszerezni Balotellit.

„A Cityben nincs egyensúly, minden játékos saját magáért küzd, a csapatszellem nem olyan, mint nálunk. Balotelli sohasem játszhat Sir Alex Ferguson együttesében, csak nyugtalanságot hozna magával" – mondta a Voetbal Internationalnak a holland.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik