Man. City: Balotelli „hivatalosan is klublegenda” lett

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2019.08.20. 20:37
null
Balotelli is pályára lép Vincent Kompany jótékonysági meccsén (Fotó: AFP)
A Manchester City labdarúgócsapata hivatalos honlapján közölte, hogy Mario Balotelli ismét égszínkékbe öltözik – az olasz támadó is játszik majd Vincent Kompany jótékonysági mérkőzésén, amelyen a „manchesteri legendák” a PL All-Stars ellen lépnek pályára.

 

Mario Balotelli 2010 és 2013 között futballozott a Manchester Cityben, most pedig „hivatalosan is klublegendává” vált – a Kompany’s City Legends csapatában játszik majd a napokban Bresciába szerződő játékos. Az ellenfél a Premier League All-Stars lesz egy jótékonysági meccsen.

A Man. Cityben többek között pályára lép a jelenlegi csapatban is aktívan futballozó Sergio Agüero és David Silva, de olyan régi arcokkal is találkozhatunk, mint Joe Hart, Joleon Lescott, Micah Richards, Pablo Zabaleta, Wayne Bridge, Gareth Barry, Nigel de Jong, Samir Nasri, Shaun Wright-Phillips, Stephan Ireland vagy Craig Bellamy – mind játszottak korábban Kompanyval.

A klub közleménye kiemeli, hogy az összes bevételt a Tackle4MCR-nek ajánlják fel – a Man. City korábbi csapatkapitánya és Manchester polgármestere, Andy Burnham közös alapítványának, amely így szeretne segíteni a manchesteri hajléktalanokon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik