T. D. 2020.04.07 08:59 Frissítve: 2020.04.08 04:36

Man. City: az MU és a Real is üzent a gyászoló Guardiolának

Riválisok, de nem ellenségek: többek között a Manchester United és a Real Madrid is üzent az édesanyját koronavírus-fertőzés miatt elveszítő Pep Guardiolának.

A riválisok is üzentek Pep Guardiolának (Fotó: AFP)

 

Hétfőn mi is beszámoltunk, hogy a Manchester City menedzserének édesanyja, Dolors Sala Carrió 82 évesen elhunyt. A Manchester City városi riválisa, a Manchester United is kifejezte részvétét, ahogyan a szakember korábbi csapatai, a Bayern München és a Barcelona, de még a katalánok nagy ellenlábasa, a Real Madrid is.

„A Manchester Unitednél mindenkit elszomorított a borzasztó hír. Őszinte együttérzésünket küldjük Pepnek és a családjának.”

Manchester United on Twitter

Everyone at Manchester United is saddened to hear this terrible news. We send our heartfelt condolences to Pep and his family. #ACityUnited https://t.co/vN3impeJy4

„Kedves Pep, a Bayern Münchennél mindenki veled és a családoddal gyászol!”

FC Bayern English on Twitter

Dearest Pep, everyone at FC Bayern is mourning with you and your family! https://t.co/6ZJTqR1AZq

„Mi, az FC Barcelonánál nagyon szomorúak vagyunk Dolors Sala elveszítése után ebben a nehéz időben, és szeretnénk kifejezni legőszintébb együttérzésünket, különösen Pep Guardiolának, a családjának és a barátainak. Nyugodjék békében!”

FC Barcelona (from ) on Twitter

We at FC Barcelona are deeply saddened by the loss of Dolors Sala during this difficult time, and we would like to express our most heartfelt condolences, especially to Pep Guardiola, his family, and his friends. Rest in Peace https://t.co/dD5Sl18IyI

„A Real Madrid mély fájdalommal értesült arról, hogy Pep Guardiola édesanyja, Dolors Sala Carrió elhunyt. Klubunk szeretné kifejezni együttérzését a családnak és a szeretteinek.”

 

Real Madrid C.F. on Twitter

El Real Madrid C. F. lamenta profundamente el fallecimiento de Dolors Sala Carrió, madre de Pep Guardiola. Nuestro club quiere mostrar sus condolencias a su familia y a sus seres queridos.2020.05.18 22:55:07

Angol labdarúgás DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A rászakadt jólét és luxus torzíthatja az egyéniségét.

2020.05.09 11:13:39

Angol labdarúgás GALAMBOS DÁNIEL (Képes Sport)

A Liverpoollal megnyerte a BL-t és a klubvilágbajnokságot, alanyi jogon az Afrika legjobbjának járó díjat.

2020.05.08 23:22:52

Angol labdarúgás SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Elegendő indok-e, hogy cirkusz kell a négy fal közé zárt, egyre fáradó népnek?

2020.04.28 20:50:49

Angol labdarúgás S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Newcastle egy csapásra a legtehetősebb futballklubbá léphet elő a Premier League-ben, hiszen a szaúdi befektetési társaság vagyonát 320 milliárd dollárra becsülik.

2020.04.23 12:24:06

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A Liverpool menedzsere hasznosan tölti az idejét: segít a háztartásban, filmeket néz és fut.