Man. City: az Everton lemondott Hart megszerzéséről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.23. 12:51
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester Citynél létszámfelettivé váló Joe Hartnak eggyel kevesebb lehetősége van elhagyni a klubot, miután úgy néz ki, hogy a befutónak tűnő Everton felhagyott az érdeklődéssel.

A Manchester City irányítását átvevő Pep Guardiolánál nem élvez bizalmat Joe Hart, így az angol válogatott kapus érthető okokból elvágyódik korábbi sikerei helyszínéről. Bár korábban a Sevilla már ajánlatot is tett a 29 éves játékosért, ő mégis inkább szülőhazájában maradna, ezért az Everton tűnt biztos befutónak.

Angol értesülések szerint azonban befejeződtek a beszélgetések a két fél között, ugyanis Hart kölcsönbe szerződése esetén az Evertonnak egy évre 7 millió fontot kellene fizetnie a kapusnak, amit nem szívesen tesznek meg a liverpooliak, pláne úgy, hogy Maarten Stekelenburg remekül kezdte karrierjét a Mersey partján.

Az Everton ezzel nemcsak Hartot, hanem a Sevillát is kétségek között hagyta, amelynél a Valencia kapusa, Diego Alves mellett újra képbe kerülhet az angol. Az átigazolási időszakból nyolc nap maradt hátra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik