Man. City: a világ legdrágább védőjévé tehetik a Juve-bekket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.20. 22:53
Sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City a Juventus sztárjával, Leonardo Bonuccival erősítené meg a nyáron a védelmét. Ehhez azonban mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

A Manchester City már tavaly nyáron is megpróbálta leigazolni Bonuccit, ám akkor nem járt sikerrel. A Telegraph úgy tudja, a dúsgazdag angol klub újabb kísérletet tesz a tavaly decemberben 2021-ig szerződést hosszabbító védő megszerzésére: az ár meghaladhatja az eddigi legmagasabb összeget, amit egy védőért fizettek, azaz az 50 millió fontot (a PSG ennyiért szerződtette David Luizt a Chelsea-től, aki azóta visszatért a londoni csapathoz – a szerk).a tavaly decemberben 2021-ig szerződést hosszabbító védő megszerzésére: az ár meghaladhatja az eddigi legmagasabb összeget, amit egy védőért fizettek, azaz az 50 millió fontot (a PSG ennyiért szerződtette David Luizt a Chelsea-től, aki azóta visszatért a londoni csapathoz – a szerk).

A City szeret méregdrága védőkre költeni: tavaly nyáron John Stonest 47.5 millió fontért szerződtették az Evertontól, a jelenleg a Valenciánál kölcsönben lévő Eliaquim Mangalát 42 millió fontért hozták el a Portótól, míg Nicolás Otamendit 32 millió fontért a Valenciától 2015-ben. Utóbbi kettő nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és valószínűleg távoznak, a hírek szerint újabb erősítésre szánja el magát Pep Guardiola.

Bonucci a Juventusszal úton van az újabb olasz bajnoki cím felé, a Bajnokok Ligájában pedig bejutott az elődöntőbe a Barcelonát kiejtve.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik