Man. City: A legjobbakat kívánjuk Sanénak Münchenben – Guardiola

Vágólapra másolva!
2020.07.01. 17:36
null
Leroy Sanét (jobbra) valószínűleg már nem látjuk játszani a Manchester Cityben (Fotó: AFP)
A Manchester City menedzsere, Pep Guardiola a legutóbbi virtuális sajtótájékoztatón megerősítette, hogy Leroy Sané a Bayern Münchenben folytatja pályafutását.

Leroy Sané érkezését hamarosan bejelentheti a Bayern München, hiszen angol és német sajtóhírek szerint a fiatal szélső ötéves szerződést kötött a német rekordbajnokkal – a bajorok állítólag 45 millió eurót fizettek érte.

Pep Guardiola a legutóbbi sajtótájékoztatón beszélt is Sané távozásáról.

„Még van egy-két dolog, amiről meg kell egyezni, de nagyon úgy tűnik, hogy Münchenbe megy. A legjobbakat kívánjuk Sanénak, és köszönjük az együtt töltött éveket. Most új fejezet kezdődik az életében egy olyan fantasztikus klubnál, mint a Bayern München” – mondta Pep Guardiola.

„Távozni akart. Mindenkinek megvan a maga élete. Természetesen szerettem volna, hogy itt maradjon velünk, de ő úgy gondolta, hogy Münchenben boldogabb élete lehet” – tette hozzá.

A City vezetőedzője múlt pénteken közölte, hogy a német játékos elutasította a klub szerződéshosszabbítási ajánlatát, és távozni akar. A Bild értesülései szerint Sané szerdán érkezik meg Münchenbe, csütörtökön pedig átesik a kötelező orvosi vizsgálatokon. A német lap úgy tudja, a 24 éves játékos Robert Lewandowski és Manuel Neuer után a harmadik legjobban fizetett futballista lesz a müncheni csapatban, valamint a 10-es mezt is megkaphatja.

PEP GUARDIOLA LEROY SANÉ TÁVOZÁSÁRÓL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik