Man. City: 100 millió? Csere! Robban az átigazolási bomba?

Vágólapra másolva!
2015.05.07. 19:07
null
Könnyen lehet, hogy a fél Európa által csábított Pogba mégsem dönt átigazolási rekordot (Fotó: Reuters)
Olasz sajtóhírek szerint a Manchester City egy különleges „cserére” készül a nyáron, a kékek állítólag felkínálják egyik játékosukat a Juventus fél Európa által csábított középpályásáért, Paul Pogbáért cserébe.

Paul Pogba megy vagy marad? Ez a kérdés foglalkoztatja a nyári átigazolási időszakhoz közeledve a világ futballkedvelő felét.

Egyes hírek szerint a franciának esze ágában sincs elhagyni Torinót, remekül érzi magát és újra meghosszabbítaná 2019-ben lejáró kontraktusát. A „pletykásabbak” azonban azt mondják, Pogba a nyáron elhagyja a „zebrákat”, csak még nem tudni, melyik kérő ajánlatára bólint rá.

A La Gazzetta dello Sport szerkesztői is leírták véleményüket, és egy eddig nem említett forgatókönyvet vázoltak fel.

Az olaszok szerint könnyen lehet, hogy a Pogba kegyeiért zajló harcban a Manchester City lesz a befutó, amely a hatalmas pénzkötegek mellé egy játékost, nevezetesen Yaya Tourét adná a Juventusnak.

Az elefántcsontparti távozása Manchesterből nyílt titok, ügynöke szerint 10 százalék az esélye, hogy a középpályás a nyár végén is a kékeket erősíti.

A kérdés már csak az, mennyit kérhet Yaya mellé a Juve Pogbáért cserébe. A transfermarkt.de 50 millió euróra becsüli Pogba, míg 28 millióra Touré piaci értékét, ám ügynöke szerint a francia az átigazolási rekord megdöntésével vált csapatot, azaz legalább 100 millióért hagyja el Torinót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik