Liverpool: Sterling Jamaicára utazott a hétvégi bajnoki helyett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.10. 17:27
null
A hűvös Sunderlandet napsütésre cserélte a Pool tehetsége (Forrás: Twitter)
Raheem Sterling, a Liverpool támadója kihagyta csapata hétvégi, Sunderland ellen 1–0-ra megnyert bajnoki mérkőzését, helyette Jamaicára utazott. Nyaralni.

 

Bizonyítékkal maga a 20 éves támadó szolgált, aki az Instagramon osztott meg egy képet: napszemüvegben és kalapban védekezik a nap sugaraival szemben. Brendan Rodgers, a „vörösök” menedzsere szerint Sterling pihenője betervezett volt, fiatalkora ellenére ő töltötte a legtöbb percet a pályán a Pool keretéből.

A szezon korábbi részében Sterling saját kérésére az angol válogatott Észtország elleni találkozóját is kihagyta „szükséges regenerálódásra” hivatkozva. Pihentető szándékú kispados státusa akkor megosztotta a szurkolókat.

„Ha a maximumot akarjuk kihozni belőle, megfelelő mennyiségű pihenőidőt kell biztosítanunk számára. Jó hatással lesz rá kihagyás, rengeteg mérkőzésen szerepelt és nagyon sokat dolgozott a szezon első felében” – mondta a jamaicai nyaralásra reagálva Brendan Rodgers, aki már hétfőn a Wimbledon ellen 2–1-re megnyert FA-kupa-találkozó helyett is kimenőt adott fiatal játékosának.

Martin Keown, az Arsenal korábbi hátvédje és a BBC állandó szakértője szerint Rodgers nem biztos, hogy a legjobb üzenetet küldi játékosainak azzal, hogy egyiküket ilyen kiváltságban részesíti.

Sterling a jövő héten az Aston Villa elleni Premier League-mérkőzésen lesz ismét bevethető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik