Liverpool: Pölöskei Zsoltnak ismét elszakadt a keresztszalagja

Vágólapra másolva!
2009.11.07. 08:19
Címkék
Túlzás lenne azt állítani, hogy Pölöskei Zsolt a szerencsés futballisták közé lenne sorolható. A korábbi Rába ETO-, Fradi- és MTK-játékos, később Honvéd-edző Pölöskei Gábor fia, a ferencvárosi Pölöskey Péter (aki y-nal írja a nevét) öccse tavaly nyáron lett a Liverpool tagja, ám alighogy megérkezett Angliába, szinte azonnal elszakadt a bal térdében a keresztszalag. Egy év kihagyás után nemrég tért vissza, de a héten újra megsérült.

A keddi Liverpool–Everton reserve (tartalék) mérkőzésből már csak néhány másodperc volt hátra, amikor Pölöskei Zsolt fájdalmas arccal rogyott a gyepre. A diagnózis: keresztszalag-szakadás a bal térdében.

Az angol klub fiatal játékosát különgéppel Barcelonába, egy térdspecialistához küldte. Pölöskei Zsoltot aligha vigasztalta, hogy ezen a repülőn a Liverpool világklasszisa, Fernando Torres is vele utazott – a katalán orvos ugyanis a spanyol csatárt is megvizsgálta.

Ramon Cugat professzor korábban az Arsenal csillagát, Cesc Fabregast is operálta, és a londoniak futballistája pedig azt mondja: azóta tökéletes a lába.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik