Liverpool: „Nem érdekli a pénz!” – Kloppnál a börtönben betelt a pohár – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.28. 15:44
Mint arról beszámoltunk, a Liverpool labdarúgócsapata viselkedésbeli problémák miatt hazaküldte a klub amerikai túrájáról a francia válogatott Mamadou Sakhót. Jürgen Klopp menedzser most elárulta, miért kellett hazautaznia a védőnek.

„Kis híján lekéste a gépet Liverpoolban, aztán kihagyta az edzést, majd elkésett a közös ebédről is…” – kezdte Klopp a sajtótájékoztatón az indoklást.„Kis híján lekéste a gépet Liverpoolban, aztán kihagyta az edzést, majd elkésett a közös ebédről is…” – kezdte Klopp a sajtótájékoztatón az indoklást.

„Csapatot kell építenem ezekből a srácokból, és vannak szabályok, amiket be kell tartaniuk. Ilyen egyszerű ez. Nem veszekedtünk Sakhóval, hiszen úgy nagyon nehéz vitázni, ha csak én beszélek” – tette hozzá Klopp, aki megadta a legtökéletesebb választ arra, miért nem ró ki bírságot a francia védőre.

„Elmondom, mi a bajom a pénzbüntetésekkel! Minden csapatnál ugyanaz a probléma ezzel, a játékosokat egyszerűen nem érdekli a pénz. Többnyire ezeken az összegeken csak röhögnek, nekik ezt kifizetni nem nehéz. Ettől nem változnak meg, nem gondolkodnak el azon, mit tettek. Azt akarom, hogy azért dolgozzanak velem, azért jelenjenek meg mindenhol időben, és azért küzdjenek, mert ezt akarják, ne azért, mert ha nem így tesznek, akkor kevesebb lesz a fizetésük” – indokolt Klopp.

A utolsó csepp a pohárban azonban a legendás börtönben, az Alcatrazban tett látogatás volt, ahol Sakho interjú közben zavarta meg a német szakembert. A francia játékos az egész kirándulás alatt egy GoPro-kamerával járkált, de a legrosszabb pillanatban ment oda Klopphoz.

Azzal viccelődött, hogyan késett el előző este a csapat szállásáról. Erre a német edző még poénkodva azt mondta, hogy emiatt otthagyják a börtönszigeten, azonban angol sajtóhírek szerint a túl laza hangvétel és a viccelődés jelentette Sakho edzőtáborának végét.

AZ OMINÓZUS JELENET 2:30-TÓL




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik