Liverpool: Nehéz lenne nemet mondani a Realnak - Suárez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.30. 09:04
null
A támadó éppen tízmeccses eltiltását lesz kénytelen letölteni (Fotó: Action Images)
Luis Suárez, a Liverpool uruguayi labdarúgója legutóbbi nyilatkozatában elmondta: konkrét ajánlat még nem érkezett a Real Madridtól, de ha a blancók valóban megkeresnék, nehezen tudna nemet mondani nekik.

 

„Beszéltem az ügynökömmel, és elmondása szerint konkrét ajánlat még nem futott be hozzá az átigazolásommal kapcsolatban a Real Madridtól, így tehát egyelőre nincs az ügyben semmi konkrétum. Az azonban biztos, hogyha a pletykák igazak, és a madridiak valóban engem akarnak, nehezen tudnék nemet mondani nekik, hiszen mindig is arról álmodtam, hogy a legjobb csapatok egyikénél játszhassak” – nyilatkozta a csatár a Radio sport 890-nek.

Suárez 2012 nyarán hosszabbította meg szerződését 2018-ig, azonban a körülötte kialakuló botrányok miatt az angol lapok szerint a nyáron távozhat Liverpoolból. A Braniszlav Ivanovics megharapásáért tízmeccses eltiltást kapó játékos szerződtetésére a Real Madrid lehet a legesélyesebb, mivel egyes hírek szerint a blancók 40 millió fontot is hajlandóak lennének fizetni érte.

„Korábban valóban elkövettem egy hibát, ebből is látszik, hogy én is csak ember vagyok. Nehéz időszak volt ez, és már elegem volt abból, hogy az angol sajtó igazságtalansága miatt a családom szenvedi el a hibám következményeit. A szurkolóknak ezzel szemben köszönettel tartozom, hiszen miattuk most újra boldog vagyok Liverpoolban” – tette hozzá Suárez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik