Liverpool: kölcsönvették az Atlético U-válogatott védőjét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.06. 14:50
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool hivatalosan bejelentette, hogy kölcsönvette az Atlético Madrid 20 éves jobbhátvédjét, Javier Manquillót.
A spanyol utánpótlás-válogatottakat (U16–U20) végigjáró védő két évre csatlakozott a Mersey-parti együtteshez, amelynek ezt követően vásárlási opciója lesz a játékosra.Manquillo Glen Johnsonnal és Jon Flanagannel harcolhat meg a kezdőcsapatbeli helyéért.A 20 éves játékos, akit korábban szóba hoztak az Arsenallal is, elismeréssel beszélt új csapatáról, Európa egyik legnagyobb klubjának megnevezve a Liverpoolt.„Nagyon boldog vagyok, hogy egy olyan klubhoz szerződtem, mint a Liverpool. Úgy gondolom, ez az egyik legnagyobb klub Európában. Minden futballista szívesen jönne ide és játszana itt – idézi Manquillót a Liverpool hivatalos honlapja. – Amikor azt mondják, hogy a Liverpool le akar téged szerződtetni, azt hiszem, mint minden játékos, te is le leszel nyűgözve, és nem gondolsz már másra, csakhogy ott legyél. Ez egy olyan csapat, amelynek bármelyik játékos a tagja akarna lenni.”

A spanyol játékos Brendan Rodgers hetedik nyári igazolása lett Emre Can, Adam Lallana, Rickie Lambert, Dejan Lovren, Lazar Markovics és Divock Origi megkaparintása után.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik