Liverpool: Hogy a BL-ben akarsz játszani? Mi a f.sz?! – Klopp

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.24. 21:37
null
Jürgen Klopp nem szeret alkudozni (Fotó: AFP)
Jürgen Klopp, a Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere nem az átigazolási időszakokban érzi a legjobban magát, ez kiderült a német mester korábbi nyilatkozataiból is. És most is egyértelművé tette, hogy nem kedveli az alkudozást. Pláne, ha nem fair a másik fél…

 

Jürgen Klopp nem épp az a típusú edző, aki teret enged sztárjátékosainak arra, hogy elszálljanak maguktól. A német mester sosem szerette azokat a futballistákat, akik nem tisztelik eléggé a klubjukat, és ennek elég egyértelműen hangot adott ezúttal is.

„Megőrülök, amikor egy játékos, akivel alkudozunk, azt mondja, szívesen jönne hozzánk, csak azért nem akar aláírni, mert nem vagyunk ott a Bajnokok Ligájában. Kiborít. Vagy amikor valamelyikük azért nem akar hosszabbítani, mert nem vagyunk ott az európai porondon. Mi a f.sz? Mégis mit gondolnak? Az a munkád, hogy velünk együtt elérd ezeket a célokat. Ha a BL-ben akarsz játszani, akkor játssz úgy, hogy a csapat eljusson a BL-ig. Szerencsére ezt a labdarúgóim is felfogták végre, és beért tizennégy hónap munkája, ott vagyunk a legjobbak közt!” – mondta az Anfield Roadon tartott sajtótájékoztatón a Liverpool mestere.

A „vörösök” a Bajnokok Ligája sorsolása után is bizakodhatnak, hiszen a Szpartak Moszkvával, a Sevillával és a Mariborral kerültek egy négyesbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik