Liverpool: ezért hagyta ki Rodgers Balotellit

Vágólapra másolva!
2015.01.25. 13:11
Mario Balotelli nem volt tagja a Liverpool Bolton elleni FA-kupa-keretének, Brendan Rodgers menedzser pedig a meccs után elmondta, többet vár az olasz támadótól, egyszerűen nem volt elég jó az edzéseken ahhoz, hogy játszhasson.

„Pontosan tudja, mit kell tennie ahhoz, hogy bekerülhessen a csapatba. Minden edzésen figyelemmel követem a játékosaim teljesítményét – Mario is épp ugyanolyan elbánásban részesül, mint a többiek. Fabio Borini és Rickie Lambert fáradhatatlanul dolgozott a tréningeken, és amikor pályára kerülnek, mindig hajtanak. A kispadon helyet foglaló fiatal Jordan Rossiter szintén kiváló volt a gyakorlásokon, ezt is figyelembe kell vennem" – magyarázta a „vörösök" menedzsere.

„Ha valaki játszani szeretne, azért minden egyes edzésen meg kell küzdeni. Nem egyszerű Balotelli helyzete, de tisztában van vele, milyen szintet vár el a csapat. Lehet látni, milyen agresszíven próbáljuk nyomás alá helyezni az ellenfelet; ha valaki erre nem képes, akkor nem tud hozzájárulni ahhoz, amit el szeretnénk érni. A meccs előtti napon egy órán keresztül beszéltünk, és azt hiszem, megértette, hol van" – tette hozzá Rodgers, aki a jövő héten már valószínűleg számíthat az augusztus óta harcképtelen Daniel Sturridge-re is.

Mint ismert, a Bolton gól nélküli döntetlenre végzett a Liverpoollal, és az eredményben főszerepet játszott a parádézó Bogdán Ádám.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik