Liverpool: Carrollt kölcsönadnák a West Hamnek, de a támadó nem megy

Vágólapra másolva!
2012.07.30. 23:21
null
Carrollnak a Liverpoolban nem ment, a következő szezonban a West Hamben bizonyíthatott volna (Fotó: Reuters – archív)
Címkék
Egybehangzó sajtóhírek szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság újonca, a West Ham United megegyezett a Liverpoollal Andy Carroll kölcsönvételével kapcsolatban. A 23 esztendős támadó egy évre kerülne kölcsönbe, a „kalapácsosok" kétmillió fontot fizetnek érte – bár a hírt egyik klub sem erősítette meg hivatalosan. Ráadásul Carroll nem akar távozni az Anfield Roadról.

 

 

Carrollnak nem igazán megy, amióta a Newcastle Unitedtől csillagászati összegért a Liverpoolhoz igazolt, 56 meccsen csak 11-szer volt eredményes a „vörösöknél".

A West Ham egy idényre venné kölcsön Carrollt a Liverpooltól kétmillió angol font fejében, s az újoncnak opciós joga lesz a végleges megszerzésére további 17 millió fontért – ám ehhez az is kell majd, hogy ne essen ki a Premier League-ből a csapat.

Carrollt 2016-ig köti szerződés a Liverpoolhoz, és hiába egyezett meg a két csapat a kölcsönvétellel kapcsolatban, a támadó nemet mondott a klubcserére. Hozzá közel álló források szerint azt mondta, ha egyszer elhagyja Liverpoolt, akkor csak a Newcastle-ben játszana, abban a csapatban, ahol az eddigi sikereit elérte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik