Liverpool: Benítez szerint ilyen hozzáállással nem lehet meccset nyerni

Vágólapra másolva!
2010.03.09. 10:01
A Liverpool labdarúgócsapatának menedzsere, Rafa Benítez kemény kritikát fogalmazott meg csapatának tagjaival szemben, miután a „vörösök” hétfőn 1–0-s vereséget szenvedtek a Wigan otthonában.

A Liverpool nem kezdte jól a mérkőzést, a 35. percben hátrányba került, amikor Hugo Rodallega szezonbeli nyolcadik gólját szerezte, azután, hogy Dirk Kuyt csúnyán eladta a labdát.

„Nagyon csalódottak vagyunk. Természetesen egyik vereség sem esik jól, de amikor így kapunk ki.... Az első félidőben nem csináltunk semmit. Állandóan eladtuk a labdát. Úgy gondolom, hogy túl gyorsan akartunk játszani, és ennek kapkodás lett a vége. A második félidőben jobb teljesítményt nyújtottunk, de az már nem volt elég. Végrehajtottunk pár változtatást, de nem játszottunk jól. Ezzel a hozzáállással nem lehet meccset nyerni" – fogalmazta meg kritikáját a spanyol menedzser.

Rafa Beníteztől nem megszokott, hogy nyilvánosan bírálja játékosait, de úgy látszik, most már nem tudta leplezni elégedetlenségét.

Ennek persze elsősorban az lehet az oka, hogy csapata csupán a hatodik helyen áll a bajnokságban, ráadásul úgy, hogy több meccset játszott közvetlen riválisainál. Ennek ellenére Benítez nem mondott le arról, hogy a Liverpool odaérjen a Bajnokok Ligája-indulást érő első négy hely valamelyikére.

„Tovább kell lépnünk. Fontos mérkőzést játszunk csütörtökön, a Lille ellen az Európa-ligában, és utána is meccseket kell nyernünk" – tette hozzá a spanyol mester.

xml_url=http://tudositas.nso.hu/tablebox.php?t=lab,pl,2009/29,,f&xml|
nso_dms_cikkbe
nso_dms_cikkbe
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik