Liverpool: „Balotelli lehet az új Adriano, de ne legyen igazam”

Vágólapra másolva!
2015.01.14. 14:15
null
Az Internél Mancini szerint még nem volt Balotellivel (Fotó: Reuters, archív)
Roberto Mancini, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint Mario Balotelli elvesztegeti a tehetségét, és ha nem vigyáz, Adriano sorsára juthat.

 

„Nem hallottam Mario felől mióta a Manchester Citynél együtt dolgoztunk. Az Internél, amikor először edzettem még csak egy kölyök volt, semmi probléma nem volt vele, és bár Manchesterben nem igazán találta a helyét, a magatartásával ott sem volt gond. A bajok az AC Milannál kezdődtek..." – mondta a Corriere della Serának Mancini, aki figyelmeztette honfitárást.

„Azt hittem, a milánóiaknál sikeres lesz, de tévedtem. Ha nem vigyáz, ő lehet az új Adriano, a brazil is hatalmas tehetség volt, aztán mégsem találta meg az útját a csúcsra. Remélem, nem lesz igazam, talán egy nap Mario felébred, és rájön, ha így folytatja, nem viszi semmire és elvesztegeti a tehetségét" – tette hozzá Mancini.

Balotelli a 2014–2015-ös idényben 12 bajnokin lépett pályára a Liverpool mezében, gólt még nem szerzett a Premier League-ben. Amint arról beszámoltunk, a Paris Saint-Germain, valamint a görög Olympiakosz Pireusz érdeklődéséről lehetett mostanában hallani az olasz támadó kapcsán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik