Liverpool: Balotelli és a kegyvesztett brazil is távozhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.20. 17:45
Két kegyvesztett játékosától is hamarosan megszabadulhat a Liverpool labdarúgócsapata: Mario Balotelli és Lucas Leiva is távozhat a nyáron a vörösöktől. Előbbi minden bizonnyal hazatér Olaszországba, utóbbi Törökország felé veszi az irányt.

Mario Balotelli távozását már régóta rebesgeti a szigetországi média, ráadásul Brendan Rodgers, a Liverpool menedzsere is kijelentette, hogy nem számol vele. Olasz sajtóhírek szerint a Lazio a legújabb és legkomolyabb kérő, ám a balhés csatár csak akkor érkezhetne, ha a római csapat bejutna a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

A várhatóan kölcsönbe érkező Balotelli évi hatmillió eurós fizetésének 70 százalékát a Liverpool állná, a maradék csaknem 1.8 millió eurót a Lazio – az olasz válogatott támadó így is a legjobban keresők közé tartozna a klubnál.

A Liverpoolnál a csapatból szintén kiszoruló Lucas Leiva számára is a kölcsönadás jelenthet megoldást. A rutinos brazil védekező középpályás iránt a Besiktas érdeklődik, a Sky Sports szerint még a héten létrejöhet az üzlet. Lucas Leiva szerződéséből még két év van hátra a Poolnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik