Liverpool: „Balotelli egyszer lesérült egy iPhone miatt…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.27. 10:32
null
Az iPhone veszélyes játék… (Fotó: NSO)
Bár Mario Balotelli papíron már az AC Milan labdarúgócsapatának kölcsönjátékosa, még mindig érkeznek érthetetlen történetek liverpooli karrierjével kapcsolatban. Most az eddigi legszürreálisabb került elő.

 

Ha Balotelliről van szó, nehéz újat mutatni, a balhés olaszról azonban a Liverpool Echo egy olyan sztorival állt elő, amely a rutinos SuperMario-rajongókat is megmosolyogtathatja.

„Az egyik edzésen Balotelli elkezdett beszélgetni az egyik csapattársával, és megkérdezte, mit tart a kezében. A válasz az volt, az új iPhone-t, a hatos modellt, ami aznap jelent meg. Mivel Mario hatalmas rajongója az Apple termékeinek, úgy érezte, neki is kell egy ilyen, méghozzá azonnal” – kezdi a történetet a liverpooli lap.

„Néhány pillanattal később már csak arra lett figyelmes mindenki, hogy a bemelegítés során Balotelli elkezd a földön fetrengeni, mondván, borzasztóan fáj a combja. Az orvosok azonnal beküldték az öltözőbe, majd miután megvizsgálták, elengedték. Az edzés végén a következő kép fogadta a Liverpool játékosait az öltözőben: Balotelli ül a sarokban, mellette néhány széttépett doboz, ő pedig lelkesen nyomogatja az iPhone 6-ot, amelyet vélhetően az egyik asszisztensével vásároltatott meg. A következő edzésre érdekes módon meggyógyult a combja!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik