Liverpool: a Sevilla válogatott védője érkezik - sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.02. 18:24
A Marca értesülései szerint a Premier League ezüstérmese, a Liverpool megegyezett a Sevillával a spanyol válogatott balhátvéd Alberto Moreno vételáráról, aki 18 millió fontért (22.1 millió euróért) válthat klubot.

A spanyol napilap úgy tudja, a liverpooli klub nem elégedett meg Rickie Lambert szerződtetésével, még hétfőn bejelentheti a Sevilla bal oldali védőjének, Alberto Morenónak a megszerzését is.Rickie Lambert szerződtetésével, még hétfőn bejelentheti a Sevilla bal oldali védőjének, Alberto Morenónak a megszerzését is.

A háromszoros spanyol válogatott hátvéd – aki a brazíliai világbajnokságra nem utazik – iránt már régebb óta érdeklődik a Liverpool, amely legutóbb 16.2 millió fontot, továbbá Suso játékjogát ajánlotta a Sevillának, de az andalúziai klub ezt visszautasította, mivel állítólag nem tart igényt a mögöttünk hagyott szezont az Almeríánál töltő támadó játékára.

Az angolok legújabb, 18 millió fontos ajánlatára azonban a hírek szerint már rábólintott a Sevilla, és nem kizárt, hogy a klubváltás órákon belül hivatalossá válik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik