Liverpool: a Real elhappolná az „alulfizetett” támadót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.24. 11:50
null
Ha a Liverpool továbbra sem kínál új szerződést Sterlingnek, könnyen elveszítheti támadóját (Fotó: Action Images)
Angol sajtóértesülések szerint a spanyol Primera Divisiónban szereplő Real Madrid labdarúgócsapata szerződtetné Raheem Sterlinget, a Liverpool támadóját.

Carlo Ancelotti, a királyiak vezetőedzője felfigyelt az angol labdarúgóra, aki a tavasszal és az ősszel is remek formában futballozott. Sterlingnek 2017-ig érvényes a szerződése a Liverpoollal, de a hírek szerint heti 30 ezer fontos keresetével az egyik legrosszabbul fizetett játékos az Anfielden.

A Daily Mirror információi szerint már áprilisban tervben volt a támadó szerződéshosszabbítása, de mivel ez továbbra sem történt meg, a Real Madrid lecsapna a 19 éves labdarúgóra, és megadná neki a magasabb fizetést. Augusztusban arról szóltak a hírek, hogy a Liverpool Sterling bérének megnégyszerezésével kötne hosszú távú megállapodást a támadóval, ám Brendan Rodgers türelemre intette futballistáját.

„Ha túl korán jutalmazol magas fizetéssel egy fiatal játékost – márpedig Raheem csak tizenkilenc éves –, rosszul sülhet el. Könnyen lehet, hogy ezzel elveszti motivációját, és megtörik a fejlődése” – mondta korábban Rodgers.

A Real Ángel Di María eladása után elegendő összeg áll rendelkezésére az átigazolás véghezviteléhez, ráadásul úgy tűnik, a Gareth Bale-üzlet is bevált – a walesi szélső egyre nagyobb népszerűségnek örvend Spanyolországban, rengeteg, a nevével ellátott mezt adtak el a blancók. Ha már Bale szóba került, korábban ő is körbeudvarolta a „vörösök” játékosát.

„Raheem Sterling már többször bizonyította, milyen remek képességű futballista, ráadásul egyre kiegyensúlyozottabb a teljesítménye – mondta Bale. – Ha továbbra is így dolgozik, határ a csillagos ég!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik