Leicester: meglepő döntés, ennyiért bárki viheti Vardyt?

Vágólapra másolva!
2016.05.24. 18:39
Angol lapértesülések szerint a rengeteg érdeklődő kérésére a Leicester City labdarúgócsapata végre tudatta, mekkora összegben határozta meg Jamie Vardy kivásárlási árát. Ha pedig valóban igaz a pletyka, nem valószínű, hogy az angol csatár marad az angol címvédőnél.

A Leicester bajnoki menetelésében hatalmas szerepet játszó Vardy több európai élcsapat érdeklődését is felkeltette, a leglelkesebb kérő állítólag a Manchester City, amely vezetősége mélyen a zsebbe nyúlna az angolért. a leglelkesebb kérő állítólag a Manchester City, amely vezetősége mélyen a zsebbe nyúlna az angolért.

Ám könnyen lehet, erre nem lesz szükség…

A Daily Mail ugyanis állítja, a Leicester City 20 millió fontban határozta meg a csatár kivásárlási árát a legutóbbi szerződéshosszabbításkor, azaz, ha egy csapat leteszi a „rókák” asztalára ezt az összeget, azonnal elkezdhetnek tárgyalni Vardyval. Pontosabban, a szerződésben állítólag az szerepel, hogy Bajnokok Ligájában induló klub viheti ennyiért a támadót.

A 2015–2016-os idényben 36 bajnokin 24 gólig és 8 asszisztig jutó támadó a hírek szerint egyelőre tanácstalan, maga sem tudja, mit szeretne. Maradna ugyanis a klubnál, de úgy érzi, ha most nem szerződik egy igazi sztárcsapathoz, talán sosem fog.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik