Leicester: különleges módon emlékeznének az elhunyt tulajra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.31. 06:58
null
A Leicester szurkolói boltjában nem állt meg az élet, de az emlékezésé a főszerep (Fotó: AFP)
A Leicester City stadionja jelenleg a főszponzor nevét viseli, ám hamarosan átkeresztelhetik a szombaton helikopter-balesetben elhunyt tulajdonos előtt tisztelegve Khun Vichai Stadionra.

 

A Leicester főszponzora, a King Power szóvivője az ESPN-nek nyilatkozott az ötletről, miszerint a jövőben Vichai Srivaddhanaprabha előtt tisztelegve átneveznék az angol élvonalbeli együttes stadionját.

„A legfontosabb most az, hogy a Leicester-család meggyászolhassa a veszteségeit, de mindenképpen szeretnénk emléket állítani Vichai munkásságának" – jelentette ki a King Power képviselője, miután a cégcsoport vezetője, Susan Whelan egyeztetett a Leicester eddigi alelnökével, Aiyawatt Srivaddhanaprabhával, aki jó eséllyel a klub vezetését is átveszi elhunyt apjától.

A SPORTbible beszámolója szerint az is lehetséges, hogy végül nem a stadiont keresztelik át Khun Vichai Stadiumra, hanem a klub új, 100 millió fontból tervezett tréningközpontját nevezik majd el Srivaddhanaprabháról, a létesítmény előkészületei a tulajdonos halálával sem álltak le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik