Leicester: ki nem találná, mit csinált Ranieri hétfő este!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.28. 11:06
null
Úgy tűnik, Ranieri még nem dolgozta fel a menesztését – érthető (Fotó: AFP)
Hihetetlen történet látott napvilágot a Leicester City napokban menesztett menedzseréről, Claudio Ranieriről. Egy hétköznapi szurkoló minden bizonnyal azt gondolná, annak ellenére, hogy a vezetőség rövid úton megvált tőle, a kötődés miatt az olasz szakember biztosan figyelemmel követi volt csapata teljesítményét, így a hétfő esti Leicester City–Liverpool találkozót is. Azonban a 65 esztendős Ranieri egészen más programot talált magának.

Történt ugyanis, hogy a PL-győztes tréner inkább a helyi idő szerint 20.30-kor kezdődő, Coronation Street nevű szappanoperát választotta a helyi TV műsorkínálatából – miközben a „rókák” a Liverpool elleni rangadót vívták, és nyerték meg 3–1-re.

A magyarázat pedig egészen elképesztő volt, amikor arról kérdezték, miért döntött a sorozat mellett: „Azért, mert semmi más nem volt a TV-ben.” (Ottani idő szerint este nyolc órakor kezdődött a Leicester–Liverpool összecsapás.)

A sztori Ranieri szomszédjától, Lee Satchelltől származik. „Körülbelül 20.45-kor megjelentünk nála, eléggé lehangolt volt. Azt mondta, éppen az epizód felénél tart, és kezdi megérinteni a történet. Hogy őszinte legyek, nem is tudok elképzelni más tv-műsort, ami esetleg felzaklathatta volna” – utalt korábbi gárdája meccsére Satchell.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik