Koronavírus: Lampard üzent a szurkoló csodás gyógyulása után

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.05.08. 20:05
null
Frank Lampard meglepte a koronavírusból felgyógyult amerikai férfit (Fotó: AFP)
Szép gesztussal lepte meg Frank Lampard, a Chelsea vezetőedzője a klub 44 éves amerikai szurkolóját, aki nagyon súlyos állapotba került a koronavírus miatt, és gyógyulásáról mint csodáról számolt be a helyi sajtó.

A 44 éves Titou Phommachanh három hetet töltött kórházban Virginia államban, közben mesterséges kómában tartották, s lélegeztetőgéppel tartották életben. Gyógyulása csodaszámba ment, amikor elhagyta a kórházat, helyi televízióstábok kísérték a Chelsea-mezt viselő férfit, akinek mindene a labdarúgás és a londoni klub.

Phommachanh története eljutott a Chelsea-hez is, Frank Lampard vezetőedző pedig videoüzenetben kívánt jó egészséget a férfinak és családjának.

„A Chelsea családjának nevében örömmel mondhatom, mennyire hálásak és boldogak vagyunk amiatt, hogy meggyógyultál – kezdte Lampard. – Köszönjük, hogy több mint 35 éve támogatod a klubot. Tudom, nálatok korán kell kelni, hogy láthasd a meccseinket a tévében. Köszönjük neked, és ami a legfontosabb, vigyázz magadra és maradj egészséges!”

Lampard ezt követően meghívta a Chelsea egyik hazai mérkőzésére a három lányt nevelő Phommachanht és családját.

Az amerikai Chelsea-szurkoló gyógyulása csodaszámba ment (Fotó: Chelsea)
Az amerikai Chelsea-szurkoló gyógyulása csodaszámba ment (Fotó: Chelsea)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik