Kép: Courtois óriási troll – elárulta, mi lesz Diego Costával!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.02. 11:19
Mi lesz Diego Costával? Ez volt a legnagyobb kérdés a Chelsea labdarúgócsapatánál a nyári átigazolási időszakban, és még mindig nem jött egyértelmű válasz. Most azonban kaptunk két elég egyértelmű jelet…

A legutóbbi spanyol hírek arról szóltak, Diego Costa az Atlético Madridban folytatja pályafutását, de mivel a madridiak egyelőre nem igazolhatnak, a csatár fél évig még marad Angliában. Diego Costa az Atlético Madridban folytatja pályafutását, de mivel a madridiak egyelőre nem igazolhatnak, a csatár fél évig még marad Angliában.

Az átigazolási időszak lezárult – legalábbis a legtöbb európai országban –, újabb hír azóta nem érkezett Costáról, így úgy tűnik, megkaptuk a választ.

Az biztosnak tűnik, hogy legalább fél évig marad még Costa, a Chelsea-nél ugyanis benevezték a Premier League-keretbe a csatárt!

És ha ez sem lenne elég, Thibaut Courtois is adott egy egyértelmű jelet, némi trollkodással fűszerezve.

A belga kapus kirakott egy közös képet Costával, mellé pedig csak annyit írt: „Se queda”, azaz „Marad.”

Thibaut Courtois on Twitter

A mondat nem véletlenül ismerős, hiszen, mint ismert, Gerard Piqué ezzel a mondattal rakott ki egy közös képet Neymarral, amely után a brazil mégis a Paris Saint-Germainhez szerződött, és amivel azóta is szívatják.

Bár ha Courtois igazi troll, akkor ezzel arra célzott, Costa távozik...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik