Hivatalosan is bejelentették Ramires érkezését

Vágólapra másolva!
2010.08.13. 19:56
null
A Chelsea hivatalos honlapján jelentette be Ramires érkezését (Fotó: chelseafc.com)
Az angol bajnok Chelsea hivatalos honlapján jelentette be, hogy Ramires, a portugál Benfica brazil középpályása a „kékeknél" folytatja pályafutását.

Ramires csütörtökön kapta meg angliai munkavállalási engedélyét, ma pedig az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon is sikeresen átesett. A brazil középpályása négy évre szóló szerződést kötött Carlo Ancelotti menedzser együttesével.

„A világ minden játékosa szívesen játszana a Chelsea-ben. Hatalmas lehetőség ez számomra, mindent megteszek majd, hogy éljek is vele. Nagyon boldog vagyok" – nyilatkozta a kontraktus aláírása után a 23 éves játékos, aki biztosan nem kap szerepet a csapat első, West Bromwich Albion elleni bajnokiján.

Ramires klubcseréje tulajdonképpen több mint egy hete tudott volt, ugyanis a Benfica múlt csütörtökön megerősítette, hogy megegyezett a Chelsea-vel, így a brazil válogatott középpályása a londoniakhoz kerül. A hírek szerint a „kékek" 22 millió eurót fizettek ki a játékosért.

Carlo Ancelotti elégedetten nyugtázta Ramires érkezését: „Fantasztikus játékos, fantasztikus középpályás. Ő jelenti a jövőt a brazil válogatott számára, és remélem, hogy a Chelsea számára is."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik