Gera Zoltán: Roy Hodgson a legjobb

Vágólapra másolva!
2009.11.14. 18:19
Címkék
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Fulham magyar játékosa, Gera Zoltán elmondta, hogy jelenlegi edzője, Roy Hodgson az egyik legjobb szakember, akivel valaha együtt dolgozott.

 

Gera Zoltán (középen) szerint Roy Hodgson kiváló munkát végzett a Fulhamnél. (Fotó: Action Images – archív)
Gera Zoltán (középen) szerint Roy Hodgson kiváló munkát végzett a Fulhamnél. (Fotó: Action Images – archív)

 A válogatottságot egy hónapja lemondó középpályás, úgy gondolja, hogy a tréner nagyszerű munkát végzett az elmúlt években.

„Nagyon intelligens és tapasztalt szakember. Sokat tanultam tőle az elmúlt tizennyolc hónapban. Ő az egyik legjobb edző, akivel valaha együtt dolgoztam" – nyilatkozta Gera az angol klub hivatalos honlapjának.

„Az elmúlt két szezonban kiváló munkát végzett. Két évvel ezelőtt senki nem gondolta volna, hogy ma itt fog tartani a csapat" – folytatta a volt ferencvárosi játékos.

Gera hangsúlyozta, hogy a Roma elleni 2–1-re elveszített Európa-liga-mérkőzés után edzőjük a pozitív tapasztalatokat igyekezett kiemelni.

„A Roma elleni meccs után mindenkit megdicsért. Azt mondta, hogy nagyon jól játszottunk. Most arra kell törekednünk, hogy megőrizzük jó formánkat. Remélem, a sérültjeink mielőbb felépülnek, és újra teljes csapattal léphetünk pályára" – zárta mondandóját Gera Zoltán.

A Fulham az angol bajnokság tizenegyedik helyén áll, Gera hét mérkőzésen lépett pályára, ezeken egy gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik