Fulham: Geráért ajánlatot tett a Sampdoria, de visszautasították - lapértesülés

Vágólapra másolva!
2011.01.26. 11:09
A Sky Sports értesülései szerint az olasz élvonalbeli Sampdoria – melyben Koman Vladimir és Laczkó Zsolt személyében két magyar légiós is játszik – ajánlatot tett Gera Zoltánra a Fulhamnek, de a londoni klub visszautasította az ajánlatot.

Mark Hughes menedzser meg akarja tartani Gerát, a szurkolók is szeretnék, ha a népszerű támadó középpályás a Fulhamben maradna, de a játékos elégedetlen a kevés játéklehetőséggel, és Filipovics Vladan is mindent megtesz, hogy új csapatot keressen neki.

„A Fulhamnek is az lenne az érdeke, hogy a télen eladja Zolit, hiszen ha nem teszi meg, akkor nyáron ingyen távozhat" – nyilatkozta a menedzser két napja. Gera szerződésében egyébként szerepel egy kitétel, amely szerint a nyáron automatikusan meghosszabbodik a kontraktus bizonyos feltételek teljesülése esetén, de ez már aligha lép életbe, mert ehhez a hátralévő meccseken (pontosabban azok jelentős részén) kezdőként kellene pályára lépnie.

A Sky Sports szerint az kérdéses, hogy a Sampdoria előáll-e újabb ajánlattal, de ha a genovaiak elállnak az üzlettől, Angliából és külföldről is van még több érdeklődő.

kerdes=Ön szerint Gerának távoznia kellene-e a Fulhamtől már a télen?|opcio1=Igen|opcio2=Nem|
cikkertekelo_szavazas

Szavazz!

Ön szerint Gerának távoznia kellene-e a Fulhamtől már a télen?
mceBlockPasteEnd

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik