FFT: hat játékos, akivel a Liverpool jövőre megelőzheti a Cityt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.15. 16:01
A Liverpoolnak fantasztikus idénye van, de még mindig javulhat, hogy végre újra bajnok legyen. A FourFourTwo brit honlapján Greg Lea választ ki hat játékost, aki megoldást jelenthetne Jürgen Kloppnak, és nem is volna lehetetlen megszerezni őket a nyáron.

Ízelítő a cikkből:

TIMO WERNER (RB LEIPZIG)

Werner lényegében megállíthatatlan, ha jó formában van. Tökéletes választás lenne egy olyan csapatnak, amely ennyire jó a letámadásban és a gyors visszatámadásban. A Bundesligában 16 gólt szerzett, amellyel nagyban hozzájárult a lipcseiek újabb BL-szerepléséhez. A szerződése 2020-ban lejár, közölte, hogy nem akar maradni, a nyári távozása elkerülhetetlen. A tavalyi világbajnokságon Werner sem váltotta meg a világot a lebőgő német válogatottal, de azóta bizonyítja, hogy rendkívül precíz befejező, kíméletlen gólvágó.

PAULO DYBALA (JUVENTUS)

A Liverpool tavaly nyáron megpróbálta megszerezni Nabil Fekirt a Lyontól, de az orvosi vizsgálat után inkább lemondott a francia csatárról. Kloppnak azóta is nagy szüksége volna egy technikás és kreatív támadóra középen. Amikor Cristiano Ronaldo a Juventushoz szerződött, ő került a középpontba, Dybala pedig hátrébb szorult. Az argentin támadó nagy segítség lehetne a Poolnak az ellenfelek védelmének megbontásában.

A teljes cikk elolvasható a FourFourTwo.hu-n, ide kattintva!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik