Ferguson megerősítette: Nani három hétre kidőlt

Vágólapra másolva!
2011.03.11. 12:47
null
Jamie Carragher belépője fájdalmas volt Nani számára (Fotó: Action Images)
Címkék
Sir Alex Ferguson, a Manchester United labdarúgócsapatának menedzsere megerősítette azokat a sajtóhíreket, melyek szerint Nani – lábsérülés miatt – három hetet kénytelen kihagyni. A Liverpool ellen megsérült szélső így legközelebb áprilisban léphet újra pályára.

Nani jobb lába a múlt hét vasárnapi, Liverpool ellen 3–1-re elveszített bajnokin felszakadt, miután Jamie Carragher kíméletlenül szerelte őt. Ferguson a klub hivatalos honlapjának adott interjúban kifejtette, hogy a szélső sikeres műtéten van túl, visszatérésének időpontja azonban bizonytalan, legközelebb – nagy valószínűséggel – csak áprilisban léphet pályára.

„Jó hír, hogy a műtétje sikeres volt, összevarrták a sebet, és már a duzzanat is visszahúzódott. Azt azonban még nagyon nehéz megmondani, hogy legközelebb mikor léphet pályára. Minden bizonnyal a kéthetes válogatott mérkőzések miatti szünet után, április elején játszhat újra" – fogalmazott Sir Alex Ferguson.

Nani így nem lehet ott holnap az Arsenal elleni FA-kupa-negyeddöntőn, a jövő hét keddi, Olympique Marseille elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóján, illetve a jövő hét szombati, Bolton elleni hazai bajnokin sem.

A skót szakember szót ejtett a tavaly szeptember óta sérüléssel bajlódó Antonio Valenciáról is, aki hamarosan újra bevethető lesz.

„Antonio állapotát nehéz felmérni, mert rengeteget hagyott ki. Már részt vesz a csapat edzésein, illetve néhány felkészülési mérkőzésen pályára lépett. Azonban szombaton még biztosan nem játszhat, de reméljük, minél hamarabb visszatérhet" – nyilatkozta a skót szakember, aki hozzátette, hogy Rio Ferdinand és Pak Dzsi Szung továbbra sem bevethető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik