Felkészülés: James Milner duplázott, a Liverpool győzött

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2019.07.14. 17:49
null
James Milner (7) két gólja után is ünnepelhetett (Fotó: liverpoolfc.com)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool 3–1-re győzött a negyedosztályú Bradford ellen felkészülési mérkőzésen.

 

A megfiatalított Liverpoolban azért akadtak ismerős nevek, hiszen James Milner, Adam Lallana, Dejan Lovren, Alex Oxlade-Chamberlain, Nathaniel Clyne és Simon Mignolet is helyet kapott a kezdőben. A mérkőzésen pályára lépett Fabinho, Joel Matip és a Bajnokok Ligája-döntőben gólt szerző Divock Origi is. Jürgen Klopp halálos triója, Mohamed Szalah, Sadio Mané és Roberto Firmino továbbra sem ált a német menedzser rendelkezésére, mivel az egyiptomi és a brazil támadó még nem pihente ki a válogatott meccseket, Mané pedig az Afrika-kupa elődöntőjében szerepel Szenegállal Tunézia ellen.

A Liverpool nagyon hamar kezébe vette az irányítást Bradfordban, James Milner a 13. és a 15. percben is eredményes volt, majd a 19 éves csatár, Rhinan Brewster a félidő előtt 3–0-ra módosította az eredményt.

A meccs eldőlt, a második játékrészben hátradőlt a Bajnokok Ligája-győztes csapat, a Bradfordnak pedig össze is jött a szépítés, miután a 31 éves ír játékos, Eoin Doyle értékesített egy büntetőt a 81. percben (3–1).

Ez volt a liverpooliak második felkészülési meccse, az elsőt 6–0-ra nyerték meg a Tranmere ellen. Legközelebb szombat hajnalban a Borussia Dortmund ellen lép pályára az angol csapat az Egyesült Államokban.

A Liverpool mellett a Southampton az, Everton és a Norwich City is pályára lépett vasárnap, de egyik Premier League-csapat sem tudott győzni. A „szentek” az osztrák első osztályú Altach ellen játszottak 1–1-es döntetlent, a liverpooli kékek 0–0-ra végeztek a svájci Sionnal, míg a „kanárik” a német másodosztályú Bielefeld ellen értek el 2–2-t (a németek magyar kapusa, Kiss Ágoston nem lépett pályára).

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
Bradford City–Liverpool 1–3
(Doyle 81. – 11-esből, ill. Milner 13., 15. – a másodikat 11-esből, Brewster 41.)
Altach–Southampton 1–1 (Fischer 26., ill. C. Adams 2.)
Arminia Bielefed–Norwich City 2–2 (Yabo 30., Consbruch 86., ill. Srbeny 38., Drmic 44. – 11-esből)
Sion–Everton 0–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik