Felkészülés: a Jokohama Marinos is legyőzte az MU-t

Vágólapra másolva!
2013.07.23. 14:19
null
A japánok felülkerekedtek Januzajékon (Fotó: Action Images)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United nemzetközi felkészülési mérkőzésen 3–2-re kikapott a Jokohama Marinostól.

Az angol bajnok harmadik nyári felkészülési mérkőzését játszotta, először a Singha All Startól még kikaptak a „vörös ördögök”, majd az ausztrál ligaválogatott ellen 5–1-re nyertek.

Az utóbbi mérkőzésen duplázó Jesse Lingard ezúttal sem sokáig maradt néma, de ne rohanjunk ennyire előre!

Ugyanis a Jokohama Marinos már az első percben megszerezte a vezetést! Mindössze 25 másodperc után Fábio hibáját kihasználva Marquinhos előnyhöz juttatta a japán csapatot: tíz méterről kapásból a bal alsóba lőtt. 1–0

A 19. percben aztán jött ismét Lingard, és Zaha jobb oldali egyéni akcióját követő beadás után közelről az üres kapuba lőtt, sőt fél óra után már az angolok vezettek, miután egy bal oldali Adnan Januzaj-szabadrúgás után a labda Tasiro Maszakazuról a saját kapuja felé pattant, és már csak a gólvonalon túlról tudta kirúgni – öngól. 1–2

A második félidőt is jól kezdték a hazaiak, jobb oldali szöglet után a hazaiakat erősítő Fabio a kapu bal oldalába fejelt a rosszul kimozduló De Gea mellett, így 2–2-re módosította az állást.

A 68. percben a közönségkedvenc Kagava Sindzsi került helyzetbe, de 14 méterről nem tudott a kapus mellett ellőni, majd a 81.-ben Welbeck próbálkozott a 16-oson belül, bal oldali lövését azonban szögletre ütötte a kapus.

Öt minutummal a vége előtt aztán jött az újabb meccslabda: Young beadását azonban kivetődve elérte a kapuvédő Kagava elől, meghiúsítva a ziccert.

Aztán jött a feketeleves, Hanato Dzsin indult meg, és cselezte le Evrát, mielőtt középre tálalt, ahol Fudzsita Josihito érkezett, és a jobb alsóba lőtt, kialakítva a 3–2-es Jokohama-sikert, így a Manchester United harmadik előkészületi mérkőzéséből másodszor hagyta el vesztesen a pályát.

JOKOHAMA MARINOS (japán)–MANCHESTER UNITED (angol) 3–2 (1–2)
Jokohama, 65372 néző
MANCHESTER UNITED: De Gea – Fábio, P. Jones, Evans (Smalling, 65.), Evra – Zaha (Giggs, 77.), Cleverley, Anderson, Lingard (Young, a szünetben) – Januzaj (Kagava, 61.)– Van Persie (Welbeck, a szünetben)
Gólszerző: Marquinhos (1.), Fabio (49.), Fudzsita (87.), ill. Lingard (19.), Tasiro (30. – öngól)

A szurkolók készültek Kagava és Van Persie érkezésére (Fotó: Action Images)
A szurkolók készültek Kagava és Van Persie érkezésére (Fotó: Action Images)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik