Everton: Fellaini az MU-é, Barry, Lukaku, McCarthy a fedélzeten

Vágólapra másolva!
2013.09.03. 01:10
null
Fellaini Manchesterben folytatja (Fotó: Action Images)
Az angol Premier League-ben szereplő Everton labdarúgócsapata hivatalos honlapján öt átigazolást jelentett be egyszerre, mindegyiket az éjfélkor lejárt határidő letelte előtt sikerült nyélbe ütni. Marouane Fellaini a Manchester Unitedbe igazolt, Victor Anichebe a West Bromwich Albionba, Romelu Lukakut kölcsönvették a Chelsea-től, James McCarthyt megvették a Wigantől, míg Gareth Barry a Manchester Cityből érkezik a liverpooli kékekhez.

Kezdjük Fellainival: a mikrofonfrizurás középpályás átigazolását a nyár jó részében megpróbálta elintézni a Manchester United menedzsere, David Moyes, az átigazolási időszak utolsó perceiben teljesült kívánsága. Fellaini 27.5 millió fontért követi a menedzsert az Evertonból az MU-ba.

Szintén elhagyja az Evertont saját nevelésű csatára, Victor Anichebe, akiért a West Bromwich Albion hatmillió fontot tett le az asztalra. Anichebe távozása annak a következménye, hogy aláírt az Evertonhoz az előző idényben a West Bromban remeklő Romelu Lukaku, aki egy évre, kölcsönbe érkezik a Chelsea-től.

Roberto Martínez újabb wigani kulcsemberét hozta magával, James McCarthyra az Everton az utolsó percekben tett ajánlatot, a Latics elfogadta azt – a 22 éves középpályás 13 millió fontért érkezett. Gareth Barry az utolsó érkező, a Manchester City angol válogatott középpályása egy évre kölcsönbe kerül a liverpooli kékekhez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik