Chelsea: véget ért az ázsiai túra a sérült sztár számára

Vágólapra másolva!
2017.07.23. 09:41
Véget ért az ázsiai felkészülés Pedro számára – jelentette be a támadó klubja, a Premier League-ben szereplő Chelsea.

Mint ismert, a spanyol válogatott játékos csapata szombati, Arsenal elleni felkészülési összecsapásán (3–0) szenvedett agyrázkódást, a 25. percben a felívelt labdára meginduló Pedrót brutálisan letarolta a kapujából kilépő David Ospina.Arsenal elleni felkészülési összecsapásán (3–0) szenvedett agyrázkódást, a 25. percben a felívelt labdára meginduló Pedrót brutálisan letarolta a kapujából kilépő David Ospina.

A támadónál az orvosi stáb agyrázkódást diagnosztizált, az éjszakát Pedro a kórházban töltötte. A Chelsea a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a játékos visszatér Londonba, ahol további vizsgálatokra – és arckezelésre – kerül sor.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Arsenal–Chelsea 0–3 (0–2)
Peking,
Madárfészek Stadion
ARSENAL: Ospina (E. Martínez, 76.) – Maitland-Niles (Kolasinac, a szünetben), Mertesacker (Elneni, a szünetben), Monreal (Koscielny, a szünetben) – Oxlade-Chamberlain (Nelson, 69.), Ramsey (Willock, 69.), Xhaka (Coquelin, a szünetben), Bramall (Welbeck, a szünetben) – Özil (Malen, 76.), Iwobi – Lacazette (Giroud, a szünetben)
CHELSEA: Courtois (Caballero, a szünetben) – Azpilicueta (K. Scott, 83.), David Luiz (Christensen, 80.), Cahill (Clarke-Salter, 80.) – Moses (Tomori, 73.), Fabregas (Kalas, 82.), Kanté (Pasalic, 81.), M. Alonso (Kenedy, 69.) – Willian (Baker, 74.), Batshuayi (Rémy, 71.), Pedro (Boga, 29.)
Gólszerző: Willian (40.), Batshuayi (42., 49.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik