Chelsea: a „maró” Torres megúszta a hosszabb eltiltást

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.01. 16:58
Nem szabnak ki súlyosabb büntetést Fernando Torresre, az angol élvonalbeli Chelsea labdarúgójára, akit szombaton, a Tottenham elleni bajnokin (1–1) állítottak ki – közölte hivatalos honlapján az angol sportági szövetség (FA).

Torres az 51. percben sárga lapot kapott, amikor az oldalvonalnál összetűzésbe keveredett a Tottenham védőjével, Jan Vertonghennel, és a felvételek alapján úgy tűnt, megmarta ellenfele arcát. A 81. percben aztán jött az újabb sárga, amikor odalépett Vertonghennek, így a spanyol csatár mehetett zuhanyozni. José Mourinho, a Chelsea menedzsere szégyenletesnek nevezte, ahogyan a belga válogatott védő szerinte színészkedett az eset után.

Az FA kedden bejelentette, hogy az incidenssel kapcsolatban nem lesznek további szankciók Torresnél. Az angol szövetség független vizsgálóbizottsága visszanézte a felvételeket, és nem látta szükségesnek a további intézkedéseket.

A Chelsea csatárára tehát a kiállítása miatti automatikus egymeccses eltiltás vár. Ez azt jelenti, hogy Torres csak a vasárnapi, Norwich elleni bajnokit kénytelen kihagyni eltiltás miatt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik