Chelsea: Terry Dániában köthet ki mint játékos-edző?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.14. 13:50
Angol lapértesülések szerint Jan Bech Andersen, a dán Bröndby labdarúgócsapatának tulajdonosa játékos-edzői állást ajánlana fel John Terrynek, a Premier League-ben szereplő Chelsea ikonjának.

Mint ismert, a 35 éves labdarúgó januárban jelentette be, hogy a nyáron távozik a Chelsea-től, mert a klub nem ajánlott neki új szerződést. Noha John Terry azóta elmondta, reméli, hogy Roman Abramovics, a „kékek” tulajdonosa meggondolja magát, és új megállapodást köthet a csapattal, ám a Mirror értesülései szerint Jan Bech Andersen, a Bröndby labdarúgócsapatának tulajdonosa eközben igyekszik meggyőzni Terryt arról, hogy csatlakozzon a dán egyesülethez mint játékos-edző.a 35 éves labdarúgó januárban jelentette be, hogy a nyáron távozik a Chelsea-től, mert a klub nem ajánlott neki új szerződést. Noha John Terry azóta elmondta, reméli, hogy Roman Abramovics, a „kékek” tulajdonosa meggondolja magát, és új megállapodást köthet a csapattal, ám a Mirror értesülései szerint Jan Bech Andersen, a Bröndby labdarúgócsapatának tulajdonosa eközben igyekszik meggyőzni Terryt arról, hogy csatlakozzon a dán egyesülethez mint játékos-edző.

Ha hinni lehet a portál állításának, Andersen szoros barátságot ápol a hátvéddel, és az üzletembernek a forrásai is megvannak ahhoz, hogy rávegye Terryt arra, hogy csatlakozzon csapatához.

Az biztos, a tulajdonosnak nem lesz könnyű dolga, a Chelsea ikonjáért ugyanis sorban állnak a klubok: Terryt állítólag kínai, katari és egyesült államokbeli gárdák is szerződtetnék.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik