Chelsea: rendőrségi vizsgálat indult a csapat szurkolói ellen

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2018.12.11. 14:05
Rendőrségi vizsgálat indult a Chelsea négy szurkolójával szemben, a londoni labdarúgóklub pedig ideiglenesen eltiltotta őket a hazai mérkőzések látogatásától.

A Chelsea a honlapján közölte: a Manchester City elleni szombati bajnoki mérkőzésen – amelyen házigazdaként 2–0-ra legyőzték a címvédőt – a gyanú szerint a négy ember a vendégek válogatott játékosára, Raheem Sterlingre rasszista megjegyzéseket tett.

A londoni együttes közleményében hangsúlyozta, hogy elítéli a megkülönböztetés minden formáját, segíti a nyomozást, a rendelkezésére álló információkat pedig átadja a rendőrségnek. A klub súlyos szankciókat – beleértve a kitiltást – helyezett kilátásba, ha a bizonyítékok alátámasztják a drukkerek rasszista viselkedését.

A Chelsea csütörtökön a Mol Vidi FC vendégeként játszik az Európa-liga csoportkörének utolsó fordulójában. Az angol együttes már továbbjutóként lép pályára Budapesten, a fehérváriaknak viszont több pontot kell szerezniük, mint a fehérorosz BATE-nak, amely a görög PAOK otthonában zárja a főtábla küzdelmeit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik