Chelsea: Mourinho szerint nincs szükség januári erősítésekre

Vágólapra másolva!
2014.12.18. 09:44
José Mourinho, a Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere sajtótájékoztatóján elárulta, elég erősnek érzi a keretét ahhoz, hogy megnyerje a Premier League-et, és nem tervezi, hogy a januári átigazolási időszakban új játékost szerződtet.

A Chelsea jelenleg hárompontos előnnyel vezeti az angol élvonal (Premier League) tabelláját, és José Mourinho nem érzi szükségét annak, hogy januárban újabb érkezőkkel erősítse meg játékosállományát.

„Ugyan kissé rövid a kispadunk, de jó futballistáink vannak, sok a fiatal, és megfelelő mennyiségű tapasztalt focistával is rendelkezünk, nagyon erős a csapat – mondta Mourinho. – Az a célunk, hogy ugyanazokkal a játékosokkal kezdjük el és fejezzük be a szezont. Úgyhogy senki sem hagyja el a klubot, és nem is érkezik senki sem."

Könnyen lehet, hogy a keddi, Derby County elleni Ligakupa-győzelem után a portugál tréner álláspontja megváltozik, a találkozón ugyanis Kurt Zouma, és Didier Drogba is megsérült. Zouma egy szerencsétlen ütközés során a fogát veszítette, ám Drogba állapotáról egyelőre semmi bővebbet nem tudni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik